Reklam

Geniş Anlatımlı Şaman Gelişimi




Savaşlarda grup arkadaşlarını destekler yada onlara pot basarlar(yani iyleştirme kullanırlar). Şamanlar çok özel karakterlerdir.
Kullandıkları silahlarıyla, giydikleri zırhlarla, ve kullandıkları güçlerle tam bir yetenektirler. Söylermisiniz Şaman karakterden başka hangi karakter kendine kırmızı iksir kullanmadan hp yükler? Hangi karakter grup arkadaşlarını kutsar? Hangi karakterin Beceri kitapları daha ucuzdur?
Ben söylüyeyim sadece ve sadece ŞAMAN da. Bu yüzden şaman açmak isteyen arkadaşlarımız öncelikle amaçlarının ne olduklarına baksın. Eğer güç istiyorlarsa SURA’yı, Saldırı Hasarı ve savunma istiyorlarsa SAVAŞÇI’yı, Hız istiyorlarsa NİNJA’yı seçsinler ve şamanlardan uzak dursunlar.
Farkındaysanız Şamanda neredeyse hepsi vardır, Suranın karanlık koruması ve büyülü zırhı kutsama ve yansıtma olarak şamanda karşımıza çıkar. ninjanın hızlı ve çevikliliği şamanda hız olarak karşımıza çıkar. savaşçının güçlü bedeni varsa şamanında iyileştirmsi var.
Bu nedenle neyi istediğimizi bilmek önemlidir. Şimdi geçelim Statü ve Yetenek sıralamasına. Güçlü birer Şaman olmak istiyorsanız aşağıdaki dağılımlara harfiyen uyun.Hem ws yapmak hemde kasılmak için en uygun şekilde hazırladım.
EJDERHA GÜCÜ ŞAMANI
Arkadaşlar ejderha gücü şamanı kasılmak için en uygun olan seçim olur. Grup grup slot topladığınızda size en yardımcı olacak seçim budur. Eğer ben sırf kasılmak istiyorum, wsler benim için önemli değil, ws yaparsam ilerde yaparım diyorsanız bu eğitim tam size göre.
STATÜ DAĞILIMI
Şamanlar çok faz büyü kullandığı için SP harcar bu yüzden bu eksiği kapatmak zorundayız. Bunu 2 sp, 1 hp şeklinde kapatabiliriz. sp 90′a ulaştığında full hp’ye veriyoruz. hp de 90 ulaştığında 2 dex 1 str gidiyoruz.
YETENEK GELİŞİMİ
1-Ejderha Yardımı (olmazsa olmazımızdır)
2-Uçan tılsım (bu skili buraya koymaktaki amaç ws yaptığınızda çok işinize yaramasıdır)
3-Ejderha Atışı (eğer ki kasacak başka bir çarınız ve yahut başka birisi sizi kasacak ise bu skillin yerine kutsama master yapılabilir)
4-Ejderha kükremesi
5-Kutsama
6-Yansıtma
İYİLEŞTİRME ŞAMANI
Arkadaşlar iyileştirme şamanı ws’lerde çok güçlüdür. iyileştirme şamanları kolay kolay ws’lerde yatmaz. ejder gücünün aksine tam bir ws için yaratılmıştır.kasması zormudur? hayır. çokda güzel kasılır. fakat ws’lerde acaip eğenir ve kazanırsınız.
STATÜ DAĞILIMI
Ejder gücündeki gibi çok fazla büyü kullandığımız için çok sp harcarız. Bu açığı 2 Sp, 1 Hp olarak kapatabiliriz. Sp fullenince ful Hp’ye hp de fullenince 2 dex 1 str en uygunudur.
YETENEK GELİŞİMİ
1-İyileştirme (olmazsa olmazımızdır)
2-Şimşek atma(kısa sürede dolması nedeniyle bu sırada, wslerde çok işimize yarar)
3-Şimşek Çağırma
4-Şimşek Pençesi
5-Yüksek saldırı(Bu skill pek fazla işe yaramadığı için bu sırada)
6-Hız




Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

uygunreklam