Reklam

Statü Dağılımı


Bedensel Savaşcı : Hava Kılıcı sayesinde yüksek saldırı gücü bulunmaktadır.Güçlü bedeni olmadığı için savunma açığa çıkacaktır.Bu yüzden başlangıçta 2HP 1STR Şeklinde HP Son Seviyeye gelene kadar vereceğiz.HP son seviyeye geldiği zaman artık STR son seviyeye gelene kadar sadece STR'ye verin.STR'de son seviyeye geldiği zaman artık son seviyeye kadar DEX'e verin.DEX'de dolduktan sonra azda olsa SP vermeyi ihmal etmeyin.Yararı olacaktır.

Zihinsel Savaşcı:Hava Kılıcı bulunmadığı için atak gücü açığa çıkacak.2STR 1HP Şeklinde STR son seviyeye gelene kadar vericeğiz.STR Son Seviyeye geldikten sonra HP Son Seviyeye gelene kadar vereceğiz.Daha Sonra HP son seviyeye gelince DEX'i son seviyeye getireceğiz.

Bıçakçı-Okçu Ninja:Her İki karakter içinde aynı statü uygun olacaktır. Önce 2 DEX 1HP Şeklinde DEX son seviyeye gelene kadar vereceğiz.Daha Sonra DEX Son seviyeye gelince HP son seviyeye gelene kadar sadece HP'ye vereceğiz.Daha Sonra HP son seviyeye gelince STR Son Seviyeye gelene kadar verin.

Karabüyü Sura:2SP 1HP Şeklinde SP Son Seviyeye gelene kadar vereceğiz.Daha sonra SP Son Seviyeye gelince HP'ye geçeceğiz.HP Son Seviyeye Geldikten sonra DEX'e Geçeçeğiz ve Son Seviyeye gelene kadar DEX'e vereceğiz.

Büyülü Silah Sura:Önce 2SP 1HP Şeklinde HP 50 Olana Kadar verin.Daha Sonra SP'yi Son Seviyeye getirin.SP Son Seviyeye Geldikten sonra 2DEX 1STR Şeklinde vermeye başlayın.DEX Son Seviyeye geldikten Sonra,sadece STR'ye verin.Bu oranı arttırıp azaltmak size kalmış.Atak gücüne dayalı olmak isterseniz STR,Savunma gücüne dayalı olmasını isterseniz HP'ye verin.

Ejderha Gücü-İyileştirme Şaman:İki Karakterinde Statü Tavsiyesi aynıdır.Önce 2SP 1HP Şeklinde SP Son Seviyeye gelene kadar vereceğiz.Daha sonra SP Son Seviyeye gelince HP'ye geçeceğiz ve Son seviyeye gelene kadar vereceğiz.En Son DEX Son Seviyeye gelene kadar vereceğiz.




Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

uygunreklam